MENUCLOSE
March 3, 2016

Mannen in pastel? ABSOLUUT DOEN!

image

Veel van onze mannelijke vrienden moeten er nog erg aan wennen: onze pastelkleurige sokken. De voorraad Mellow Yellow of Gentlemen’s Green gaat dan ook minder hard dan de ‘saaiere’ Black Wolf. Daar gaan wij verandering in brengen! En de beste tijd om pastels de mannenwereld in te slingeren in natuurlijk de lente. De lichtblauwe lucht en eerste zachtgekleurde bloemen zorgen ervoor dat zelfs de toughest guy wat softer wordt.

En waarom? Pastels zijn een geweldige keuze als je op een zachte, subtiele manier, een klein beetje kleur wilt aanbrengen aan je outfit. En ook al zijn het lentekleuren, pastels kunnen het hele jaar door gedragen worden. Ze breken de monotone grijs en bruintinten, die in de winter vooral gedragen worden.

Fijn aan pastelkleuren is dat ze in elke setting, op elke leeftijd, en bij elke huidtint gedragen kunnen worden. Ze mixen goed met lichte kleuren, en laten donkere (huids)kleuren juist shinen!

Pastelkleuren komen overdag het beste tot hun recht, maar ook in de avond kun je ze natuurlijk prima dragen. Alleen bij zeer formele gelegenheden is het wellicht beter om donkerdere, conservatievere kleuren te dragen, aangezien pastels een lichtheid uitstralen die meer past bij relaxtere gelegenheden, zoals op kantoor of tijdens een borrel.

Dus mannen -ja, ook zakenmannen!-, schroom niet en begin jouw pastelqueeste bij de kern: je sokken! Je bestelt ons Sir pakket via www.manitou-amsterdam/choose, of mail ons op info@manitou-amsterdam.nl. als je je eigen pastelkleurensetje wilt samenstellen.

Manitou loves pastel!

Comments (No Responses )

No comments yet.