MENUCLOSE
March 18, 2016

Ik zie ik zie wat jij niet ziet…

Lieve man, het is vast geen geheim: vrouwen kijken zich de hele dag een ongeluk. We kijken naar je ogen op zoek naar je ziel. We bestuderen je kapsel en leggen een verband met je intelligentie. We loeren naar je jas en beoordelen je ridderlijkheid. We kijken naar je voeten en we kennen je stijl.

Natuurlijk stuiten we in eerste instantie op je schoenen. Zijn ze afgetrapt dan weten we dat we na een relatie van pak hem beet twee jaar op dezelfde behandeling kunnen rekenen. Zijn ze glimmend en gegespt dan heb jij meer aandacht voor jezelf dan voor ons. Passen jouw schoenen keurig binnen de bandbreedte die wij als selectiecriterium hanteren dan zoomen we al snel in op jouw sokken.

De sokken zijn de manchetten van jouw schoenen. Ze zijn nooit te kort maar liever ook niet te lang. Ze zijn fris, pluis-loos en geven net dat detail dat alles kan veranderen. Dus sta dit voorjaar even twee seconden langer stil bij jouw voeten. Want wat jij mist, valt ons op. En probeer eens een fijne pasteltint waarmee je voor het contrast zorgt dat het verschil maakt!

 

 

Comments (No Responses )

No comments yet.