MENUCLOSE
January 26, 2016

2016: het Jaar van de Sok

Misschien is het nog een beetje te vroeg om het hele jaar te claimen, maar eigenlijk weten wij het bijna zeker: 2016 wordt het Jaar van de Sok! Waarom?, horen we je denken…

Aan de ene kant omdat bijna ieder zelfstandig naamwoord al een jaar geclaimd heeft en aan de andere kant omdat we merken dat de dagen van achteloze voetverwaarlozing geteld zijn. Januari is traditiegetrouw de maand van de goede voornemens en ieder zichzelf respecterend merk speelt daar uiteraard op in. Let op je gewicht, leer panfluit spelen, koop een cavia, schrijf een boek, stop met neuspeuteren, adopteer een bedreigde fruitsoort. Je kunt het zo gek niet verzinnen of we richten er een clubje voor op. Maar wat lijken we altijd te vergeten? Onze voeten! Ons oudste en trouwste vervoermiddel is aan een grote beurt toe, dus polijst je eelt en knip je nagels, en ga dan zo snel mogelijk naar www.manitou-amsterdam.nl voor de finishing touch.

Want in 2016 worden onze voeten verwend. En zodra je goedgesokt op beide voeten dit jaar tegemoet treedt, merk je dat ALLES mogelijk is! Een nieuwe partner? Iedereen weet dat vrouwen als eerste naar de schoenen en sokken kijken van hun potentiële partner. Een nieuwe baan? Een sollicitatiegesprek verloopt zoveel beter als je met zelfvertrouwen je benen over elkaar durft te leggen. Stoppen met roken? Gebruik al het geld dat je zult besparen voor je voeten die zoveel met je te verduren hebben. Een wereldreis? Doen! En vergeet je sokken niet mee te nemen.

Kortom: wij wensen iedereen een geweldig succesvol Jaar van de Sok!

share:

Comments (No Responses )

No comments yet.